header Vlijmlicht

Lasersnijden en lasergraveren

Vlijmlicht werkt nog volop aan de website en is bezig de portfolio te optimaliseren.  Hieronder vindt u reeds enkele galerijen waarmee u een voorsmaakje krijgt van wat Vlijmlicht zoal voor u kan doen.  Of u nu creatief geïnspireerd, dan wel een particulier, een bedrijf of vereniging met een laserbehoefte bent.  Indien u meer wil weten over materialen die gelaserd kunnen worden, dan kan u binnenkort terecht op onze materialenpagina’s.  Zij die niet van sociale media weg te slaan zijn, kunnen ons ook volgen op Pinterest

 

Portfolio Creatieven

Een beperkte greep uit de realisaties van schoenontwerpers, grafici, juweelontwerpers,… die met behulp van onze lasermachine gerealiseerd zijn.  Wij bespelen zelf een ruim register van artistieke disciplines en kunnen een scala aan ambachtelijke vaardigheden voorleggen.  Daardoor is Vlijmlicht als geen ander in staat om actief mee te denken in het creatieproces.   Vanzelfsprekend schuwen wij het experiment niet en staan wij open voor de meest uitdagende, om niet te zeggen meest krankzinnige ideeën. 

 

Portfolio Particulieren

De galerij met verwezenlijkingen voor particulieren is nog beperkt, maar voel u vrij om ook een kijkje te nemen bij de creatieven en bedrijven om u te laten inspireren.  U wil een geboortekaartje dat niet zomaar achteloos vergeten wordt of u wil aan onpersoonlijke fabrieksproducten een eigen toets meegeven ? Bij Vlijmlicht staan we open voor zowel heel kleine als heel grote oplages.

 

Portfolio Bedrijven en Verenigingen

Ook de galerij voor bedrijven en verenigingen moet nog aangroeien, maar hier reeds een beperkte selectie aan mogelijkheden. Vergeet ook niet een blik te werpen op onze realisaties voor creatieven en particulieren, het kan altijd een bron van inspiratie zijn. U kan bij Vlijmlicht terecht voor exclusieve visitekaartjes, voor uiterst praktische zaken zoals machinelabels, voor verrassende relatiegeschenken en nog veel meer. Vlijmlicht streeft daarbij steeds de hoogste kwaliteit in afwerking na.